Ανησυχία προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (6/9) στην περιοχή του Περιγιαλίου Λευκάδας, όταν δύο αλλοδαποί αθλητές, ηλικίας 49 και 45 ετών, αισθάνθηκαν αδιαθεσία κατά τη διάρκεια προπόνησης ελεύθερης κατάδυσης στη θαλάσσια περιοχή.
Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και παροχή φροντίδας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους ή τα αίτια της αδιαθεσίας.
Το περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.