Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία που έγινε τον Απρίλιο του 2022 σε μεταφορική εταιρεία στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης με λεία 19.500 ευρώ.
Η ΕΡΤ μετέδωσε πλάνα με τους δράστες της ληστείας, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Είχαν εισβάλει στη μεταφορική εταιρεία και με την απειλή όπλων είχαν αναγκάσει τον ιδιοκτήτη, την σύζυγό του και δύο υπαλλήλους να ξαπλώσουν στο δάπεδο.
Από το ανοιχτό χρηματοκιβώτιο της εταιρείας είχαν αρπάξει 19.500 ευρώ και στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, επιβιβάστηκαν σε δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού και τράπηκαν σε φυγή.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αξιοποίησαν οπτικό υλικό και μαρτυρίες και έφτασαν στα ίχνη των μελών της συμμορίας συλλαμβάνοντας τον 35χρονο αρχηγό και έναν συνεργό του, οι οποίοι προφυλακίστηκαν. Επίσης ταυτοποίησαν και τα υπόλοιπα τρία μέλη της σπείρας που αναζητούνται.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σε «καβάτζες» της εγκληματικής οργάνωσης οι αστυνομικοί βρήκαν τις επιχειρησιακές μοτοσικλέτες ενώ στο πλυντήριο αυτοκινήτων που διατηρεί ο αρχηγός της συμμορίας, βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι που χρησιμοποίησαν στην ένοπλη ληστεία.
Δείτε επίσης:
Έκρηξη σε κτίριο στις Σέρρες: Χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας
Flyover στη Θεσσαλονίκη: Έτσι θα είναι η «ιπτάμενη» περιφερειακή οδός - Πώς θα βοηθήσει στην κίνηση
Να αφοριστεί η Θέμις Μπαζάκα ζητούν ιερείς: «Θέλετε τα παιδιά μας αλιβάνιστα και άθεα;»
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.