Μενού
Ασθενοφόρο στην Αθήνα
Ασθενοφόρο. | Eurokinissi/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στα Μάλια στην Κρήτη, με έναν 40χρονο να μαχαιρώνει στην κοιλιά έναν 52χρονο επιχειρηματία για τους πελάτες στα καταστήματά τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στο κατάστημα του θύματος στα Μάλια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο επιχειρηματίες είχαν και στο παρελθόν διαπληκτιστεί με φόντο τους πελάτες.

Διαβάστε επίσης: Ρέθυμνο: «Συγκοπή» έπαθε ιδιοκτήτρια σπιτιού, έλαβε λογαριασμό νερού 22.709 ευρώ

Ο 52χρονος άντρας μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της περιοχής και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η αστυνομία αναζητεί τον 40χρονο «τατουατζή» που έκανε την επίθεση. 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA