Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Νέες στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον αστυνομικό που κατηγορείται για μαστροπεία. Στο χωριό του στην Καβάλα βρέθηκαν δημοσιογράφοι του Mega και συνομίλησαν με συγγενείς του, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν περίμεναν ποτέ να ακούσουν ότι βίαζε επί χρόνια μία 34χρονη γυναίκα και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

«Σαν παιδί ερχόταν στο χωριό. Δεν έδειξε κάτι κακό. Όλα είναι πιθανά, αλλά δεν το περίμενα αυτό. Έλεγε πολλά, αλλά ήταν καλό παιδί», είπε χαρακτηριστικά μια γυναίκα που γνωρίζει από μικρή ηλικία τον αστυνομικό.

Σημαντική μαρτυρία, πάντως, έδωσε ένα ηλικιωμένος, πιθανότατα συγγενής του αστυνομικού ο οποίος είπε ότι «ερχόταν στο χωριό και πυροβολούσε γάτες με αεροβόλο». Ο ίδιος είπε στο Mega ότι αυτά που αποκαλύπτονται δεν τα χωράει το μυαλό του.

«Ερχόταν για κυνήγι»

«Μπορεί να είναι ψέμα. Αν το έκανε να τιμωρηθεί», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Ερχόταν εδώ για κυνήγι. Πυροβολούσε πάπιες. Κάποτε τον πείραξα και τον ρώτησα αν θα έρθει με καμιά κοπέλα στο χωριό. Μου απάντησε “θα φέρω όχι κοπέλα, αλλά κοπέλες”».

Καταθέσεις

Δύο καταθέσεις και μία φωτογραφία, που καίνε τον αστυνομικό - μαστροπό έχουν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι εξετάζουν τη φρικιαστική υπόθεση μετά την καταγγελία που έκανε μία 34χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με το Open, υπάρχουν δύο καταθέσεις μέσα στη δικογραφία από φίλες της 34χρονης γυναίκας, που ανέφεραν τι ζούσαν μαζί με τη φίλη τους, αλλά και πως οι ίδιες έβλεπαν την κακοποίηση που βίωνε η νεαρή κοπέλα από τον αστυνομικό - μαστροπό.

Μία εξ΄ αυτών, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, έδωσε στο Εσωτερικών Υποθέσεων και φωτογραφία την ώρα που ο αστυνομικός παραλαμβάνει χρήματα από τη γυναίκα, που εξέδιδε, κακοποιούσε σεξουαλικά και έκλεβε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA