Σε εξέλιξη είναι από το πρωί έρευνα των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος σε σπίτι στα νότια προάστια στο πλαίσιο εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
Οι εμπλεκόμενοι φέρονται με ειδική επεξεργασία να «αφαιρούσαν» ναρκωτικές ουσίες και πιο συγκεκριμένα κοκαΐνη από εμποτισμένα δέρματα που είχαν εισαχθεί βρίσκονταν σε παλέτες.
Μάλιστα όπως έλεγαν στελέχη των διωκτικών αρχών το σπίτι είχε μετατραπεί σε «εργοστάσιο» επεξεργασίας ναρκωτικών. Στη συνέχεια την κοκαΐνη σκόπευαν να την διακινήσουν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι συλλήψεις ατόμων αλβανικής και ελληνικής καταγωγής και αναμένεται να γίνουν και άλλες.
Εικόνες από την επιχείρηση στα νότια προάστια


- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.