Μενού
Έρευνα της Πυροσβεστικής
Έρευνα της Πυροσβεστικής | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε νωρίτερα, σήμερα (12/01) για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ΕΛΑΣ για την υπόθεση.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην υπόθεση του νεαρού στο Μεσολόγγι, τόνισε πως «στη συνείδηση των αστυνομικών, οι οποίο ψάχνουν γι' αυτό το παιδί, δεν είναι καλά τα πράγματα. Είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί υγιής και αρτιμελής. Μόνο σ' ένα θαύμα μπορούν να ελπίζουν».

Πρόσθεσε, παράλληλα, στο Mega επικαλούμενος τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, πώς λόγω της γεωμορφολογίας της περιοχής ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ζωντανός ο 31χρονος κυνηγός.

Μεσολόγγι: Συνομιλίες «καίνε» τον κρεοπώλη

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς κλιμάκιο του Λιμενικού έχει εντοπίσει και πραγματοποιεί έρευνες στο σημείο όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό του αγνοούμενοι νεαρού.

Την ίδια στιγμή, από τις έρευνες στο κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη, ανακτήθηκε συνομιλία που ο αγνοούμενος είχε έντονο διάλογο με τον 50χρονο, που τον είδε τελευταία φορά και που του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με το MEGA, η αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω κοινωνικών δικτύων που «καίνε» τον κρεοπώλη. Μάλιστα, ο βασικός ύποπτος είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος. Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος μεταξύ τους καθώς ο 31χρονος ζητούσε άμεσα τα χρήματά του πίσω.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι το κινητό του προτού συναντηθεί με τον 31χρονο. Από την άλλη, το κινητό του αγνοούμενου παραμένει άφαντο. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε επιχείρηση ανάκτησης δεδομένων από το τηλέφωνο του Μπάμπη ενώ γίνεται και έλεγχος τραπεζικών λογαριασμών του Μπάμπη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA