Τη ζωή του έχασε μετά από σφοδρό τροχαίο οδηγός στη Μεσσηνία, όταν συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με τρακτέρ που έβγαινε εκείνη την ώρα στον δρόμο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11:00 σήμερα (19/12), στην ε.ο. Σουληνάρι - Κορυφασίου, όταν τρακτέρ που εξήλθε από παρακείμενο ελαιοτριβείο στον δρόμο, στο ύψος της Γλυφάδας, συγκρούστηκε με ΙΧ.
Από τη σύγκρουση των οχημάτων τραυματίστηκε βαριά ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, και εγκλωβίστηκε στο όχημά του, με την πυροσβεστική να σπεύδει για να τον απομακρύνει.
Υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός
Ο άντρας διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο κέντρο Υγείας της Πύλου, δυστυχώς μόνο για να διαπιστωθεί ο θάνατος του, έχοντας ήδη υποκύψει στα βαριά τραύματα που έφερε.
Η τοπική αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του 33χρονου οδηγού του τρακτέρ, καθώς και ενός 73χρονου, ιδιοκτήτη του γεωργικού οχήματος, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Κανακαρά: Η νέα σειρά που ανακοίνωσε το Mega - Πότε ξεκινά, οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.