Διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Αγίου Δημητρίου, έξω από το τουρκικό προξενείο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση εκδηλώθηκε στις 5 τα ξημερώματα από ομάδα κουκουλοφόρων, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.
Οι αρχές προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές και εξετάζεται η συμμετοχή τους στην επίθεση.
Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη
Σε επτά συλλήψεις προχώρησε χθες η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο των διαδηλώσεων με αφορμή την 51η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Συνολικά έγιναν 46 προσαγωγές, ενώ εις βάρος των συλληφθέντων (19 έως 28 ετών), μεταξύ αυτών και μία γυναίκα, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.