Συνεχίζει να ξεδιπλώνεται το οικογενειακό «δράμα» με τον σκύλο της οικογένειας Τσιτσιπά, που ήρθε στο προσκήνιο αφού το κατοικίδιο επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν άντρα.
Σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή Το Πρωινό του ANT1, φερόμενος μάρτυρας του περιστατικού ισχυρίζεται πως ήταν η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια Σαλνίκοβα, που είχε βγάλει το ζώο για βόλτα την ημέρα του περιστατικού.
Ο φερόμενος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην εκπομπή πως η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά δένει το κατοικίδιο απέναντι από την καφετέρια, όπου συχνάζει για να πιει το τσάι της, και πως στο παρελθόν της είχε απαγορευτεί η είσοδος στην επιχείρηση με τον σκύλο.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.