Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν μία 24χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε.
Σύμφωνα με το MEGA, η κοπέλα ήταν μόνη της στο σπίτι στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας και ο σύντροφός της είχε πάει να αγοράσει κάτι από κοντινό κατάστημα. Όταν γύρισε, ο νεαρός βρήκε την 24χρονη νεκρή μέσα στο μπάνιο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση. «Φως» στα αίτια θανάτου της 24χρονης αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει την Παρασκευή (27/10).
- Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Φοιτητής απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο
- Έλληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Μελισσοκόμος εξαπέλυσε σμήνη κατά αστυνομικών για να σώσει καρκινοπαθή φίλο της από την έξωση
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.