Δήλωση στήριξης για τον Νίκο Ρωμανό, έκανε η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου όπως γνωστοποίησε η σελίδα στήριξης και αλληλεγγύης στον 31χρονο προφυλακισθέντα για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους.
«Τώρα τον σέρνουν σε μια πλεκτάνη για να εξυπηρετήσουν άλλη μια φορά τα συμφέροντα τους. Με τον Νίκο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Νατάσσα Μποφίλιου στη δήλωση στήριξης για τον 31χρονο κρατούμενο.
«Είμαστε δίπλα στον Νίκο και ζητάμε δικαιοσύνη. Στον Νίκο που δεν τους φτάνει που είδε το κράτος δολοφόνο να σκοτώνει μπροστά στα εφηβικά του μάτια τον καλύτερο του φίλο» σημείωσε επίσης η Νατάσα Μποφίλιου.
Νατάσσα Μποφίλιου: Η δήλωση για τον Νίκο Ρωμανό
"Είμαστε δίπλα στον Νίκο και ζητάμε δικαιοσύνη. Στον Νίκο που δεν τους φτάνει που είδε το κράτος δολοφόνο να σκοτώνει μπροστά στα εφηβικά του μάτια τον καλύτερο του φίλο. Δεν τους φτάνει που του αρνούνταν τα αυτονόητα δικαιώματα του ως φυλακισμένο και τον οδήγησαν σε απεργία πείνας 31 ημερών. Τώρα τον σέρνουν σε μια πλεκτάνη για να εξυπηρετήσουν άλλη μια φορά τα συμφέροντα τους.
Με τον Νίκο."
Νατάσσα Μποφίλιου
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.