Ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις παίρνει ο άδοξος θάνατος ενός μωρού στη Χαλκιδική από πνιγμό λόγω κατάποσης φαγητού, αφού όπως δείχνει το χρονικό του συμβάντος, ενδεχομένως μπορούσε να έχει αποφευχθεί.
Όπως αναφέρει το δελτίο του MEGA, επρόκειτο για οικογένεια τουριστών. Το μωρό 13 μηνών με τους γονείς του είχαν επισκεφθεί beach bar στη Χαλκιδική πλησίον του Αγίου Νικολάου, όταν το ανήλικο άρχισε να πνίγεται από φυστίκια που κατανάλωνε.
Οι γονείς του σε πανικό, νόμιζαν αρχικά ότι υπέστη αλλεργικό σοκ, με τη συνειδητοποίηση να έρχεται όταν το αγόρι άρχισε να εκδηλώνει κυάνωση, λόγω έλλειψης οξυγόνου.
Χαλκιδική: Χωρίς γιατρό το Κέντρο Υγείας
Με το παιδί να χρειάζεται άμεση ιατρική παρέμβαση, το ΕΚΑΒ κλήθηκε και έσπευσε, δίνοντας προτεραιότητα φυσικά στην εγγύτερη δομή Υγείας, μεταφέροντάς το έτσι στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου.
Ωστόσο, φτάνοντας εκεί, διαπίστωσαν πως η δομή δεν διέθετε παιδίατρο αλλά ούτε και γιατρό, καθιστώντας απαραίτητη τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.
Φτάνοντας εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε πως το μωρό είχε ήδη εκπνεύσει.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.