Σε δημόσια παραδοχή πως συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια που κόστισαν τη ζωή του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε προχωρήσει ο Έλληνας που αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού ο οποίος «υπερηφανευόταν» μέσω social media πως συμμετείχε στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τους κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο συγκεκριμένος μόλις αντιλήφθηκε το λάθος που έκανε να παραδεχθεί δημόσια τη συμμετοχή του στα επεισόδια, διέγραψε τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ελπίζοντας πως έτσι θα αφαιρεθούν και τα όσα είχε γράψει.

Για κακή του τύχη, ωστόσο, κάποιος είχε κρατήσει αντίγραφο των συνομιλιών (print screen) και με αυτό έκανε την επίσημη καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έγιναν εκατοντάδες (πάνω από 500) καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο. Όλες οι καταγγελίες αφορούσαν ακριβώς τη δημόσια παραδοχή πως συμμετείχε στα επεισόδια.
Πλέον, ο συγκεκριμένος οπαδός του Παναθηναϊκού αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.
- Μητσοτάκης: «Αναμένεται περαιτέρω πτώση στην τιμή της βενζίνης στην αντλία»
- «Έζησα από κοντά τον καύσωνα στις Βρυξέλλες και έμοιαζε με επεισόδιο Black Mirror»
- Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε τραγουδιστή στη Βάρκιζα: Η αντίδρασή του μετά το δάγκωμα
- Τα πάνω κάτω στις παραγγελίες από Temu, Shein και πλατφόρμες εκτός ΕΕ: Οι αλλαγές και ο δασμός 3 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.