Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη 6χρονου παιδιού σημειώθηκε στη Νέα Πέραμο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ένα αυτοκίνητο χτύπησε τον ανήλικο και στη συνέχεια τον διέγραψε.
Το παιδί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε ελαφρά και στο σημείο, μετά το τροχαίο ατύχημα, έσπευσε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και της ΕΛΑΣ για να συλλάβει τον υπαίτιο οδηγό.
Όπως προαναφέρθηκε, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ανήλικο στο νοσοκομείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε το τροχαίο ατύχημα στη Νέα Πέραμο.
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Κανακαρά: Η νέα σειρά που ανακοίνωσε το Mega - Πότε ξεκινά, οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.