Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας και επιθέσεων σε βάρος ανηλίκων καθώς ένα νέο επεισόδιο έρχεται στη δημοσιότητα από τον Πειραιά. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή (21/09) έξω από Γυμνάσιο και έγινε γνωστό μετά από καταγγελία της μητέρας ενός 12χρονου.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο μαθητής της Α' Γυμνασίου, όταν σχόλασε, δέχθηκε λεκτική επίθεση και χειροδικία από 4-5 άτομα. Την επόμενη ημέρα, η οικογένεια του 12χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για ενδοσχολική βία, εξωσχολική βία, απειλή και καταγραφή της πράξης.
Το περιστατικό κατέγραψαν άλλοι συμμαθητές του 12χρονου και το ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα. Στο βίντεο, φαίνονται παιδιά να ασκούν κακοποιητική συμπεριφορά στον 12χρονο και άλλοι να γελούν και να τον κοροϊδεύουν.
- Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου: Τα ερωτήματα που «βασανίζουν» τις αρχές
- Κατερίνα Λιόλιου: Πολύ πριν τον Λογαριασμό ξεσήκωνε το Στην Υγειά Μας τραγουδώντας «Του Αγοριού Απέναντι»
- Ασφυκτιά η Ευρώπη από τον καύσωνα: 74 πνιγμοί στη Γαλλία - Νεκρός 6χρονος στη Γερμανία
- Τριζόνια: Το νησί χωρίς αυτοκίνητα που ήθελε να αγοράσει ο Ωνάσης - «It's not for sale» είπαν οι κάτοικοι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.