Μενού
Ο Άγιος κατεβαίνει από τον πύργο του ρολογιού
Ο Άγιος κατεβαίνει από τον πύργο του ρολογιού | dimosgrevenon.gr
  • Α-
  • Α+

Ο Άγιος Βασίλης των Γρεβενών φαίνεται πως δεν ικανοποιείται με απλές καμινάδες και το έριξε... στα extreme sports. Σε νέο βίντεο του δήμου Γρεβενών, φαίνεται να κατεβαίνει στην πλατεία από τον πύργο του ρολογιού της πόλης, όχι από τα σκαλιά, αλλά με ιμάντες.

Στα πλαίσια της καμπάνιας «Ταξιδεύω Γρεβενά», η κάμερα καταγράφει τον Άγιο Βασίλη όπως εμφανίζεται για το καθιερωμένο του ραντεβού κάθε χρόνο στις 28 Δεκεμβρίου, για να ενθουσιάσει παιδιά και μεγάλους. Αλλά δεν βολεύτηκε σε μία συμβατική είσοδο, αφού με τη βοήθεια ενός μόνο ιμάντα, άρχισε να κατεβαίνει σιγά-σιγά από το μπαλκόνι του ρολογιού προς την πλατεία, ενώ κρεμόταν πάνω από το κενό.

Μέσα σε ένα τεράστιο πλήθος κόσμου, με άλλους να ζητωκραυγάζουν και άλλους τα βαράνε τύμπανα και να παίζουν όργανα, προηγήθηκαν τα ξωτικά, τα οποία κατέβηκαν αριστοτεχνικά τον γλιστερό τοίχο.

Στον Άγιο βέβαια πήρε λίγο παραπάνω (πόσο να διπλωθεί ο καημένος πια), αλλά τελικά τα κατάφερε και υποδέχτηκε στο έδαφος το κοινό που τον περίμενε

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA