Μενού
tempi
Το σημείο της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Μορφή πολιτικής σύγκρουσης παίρνει η θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για την σύσταση προανακριτικής ή εξεταστικής επιτροπής στην Βουλή για την τραγωδία των Τεμπών.

Την ίδια στιγμή σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος. Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος των Τεμπών, μίλησε στο MEGA και σχολίασε την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Το ουσιαστικό είναι πως πρέπει να γίνει άρση της ασυλίας του Καραμανλή και του Παπαδόπουλου. Αυτών που είναι οι νούμερο ένα υπεύθυνοι», είπε αρχικά.

  • Δημοσιογράφος: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη και από τους συγγενείς;
  • Παύλος Ασλανίδης: Καλά, καλά, θα κλάψουμε πες του.
  • Δημοσιογράφος: Και από τους συγγενείς και για το πώς εκφράστηκε και γι΄ αυτό που είπε ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι διαστρέβλωσαν την δήλωσή του.
  • Παύλος Ασλανίδης: Ο άνθρωπος είναι αναίσθητος, έχει παιδιά, και λυπάμαι τα παιδιά που μεγαλώνουν με αυτόν τον πατέρα και το χειρότερο είναι ότι δίνει στην κοινωνία έναν κυνισμό ότι δεν τρέχει τίποτα, και εμείς είμαστε οι αθώες περιστερές. Από τη δικαιοσύνη δεν περιμένω τίποτα, γιατί είναι κατευθυνόμενη. Τι να πω τώρα ως πολίτης αυτής της χώρας; Κράτος δικαίου και όταν βγαίνει ένας υπουργός και λέει αυτά που λέει, βρίσκουν πάτημα και αυτοί και φέρονται ακόμη χειρότερα.

«Το ότι ζήτησε συγγνώμη για πολλούς δεν σημαίνει και τίποτα, για άλλους σημαίνει κάτι. Για εμένα δεν σημαίνει τίποτα γιατί τα ίδια πήγε για να ξεπλύνει τον Καραμανλή, ο άνθρωπος είναι κλόουν ενός τσίρκου, αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά», είπε ο κ. Ασλανίδης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA