Σύμφωνα με τις πληροφορίες του larissanet, πριν από λίγη ώρα αυτοκίνητο παρέσυρε, υπό απροσδιόριστες συνθήκες, ένα παιδί, αγοράκι ηλικίας 5 ετών επί της οδού Φαρσάλων, κοντά στην πλατεία Αβέρωφ.
Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο διακόμισε για προληπτικούς λόγους το αγοράκι στο νοσοκομείο. Τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.