Μενού
ekklisia
Ιερός Ναός | Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ιερέας στο χωριό Αγία Κυριακή των Τρικάλων κήρυξε «ανεπιθύμητους» στην εκκλησία τους βουλευτές του νομού που ψήφισαν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Πέρα από αυτό, ο παπάς και εφημέριος της εκκλησίας της περιοχής δηλώνει μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι θα γίνουν δεκτοί μόνο «αν επιδείξετε ειλικρινή και αμετάπτωτη μετάνοια με δημόσια εξομολόγηση-παραδοχή προς το Θεό και το λαό, έτσι ώστε να συγχωρήσει ο Κύριος αυτό σας το μέγιστο αμάρτημα».

Στην ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι αρνείται να τους προσφωνήσει «με όποιον τιμητικό τίτλο» και πως «Αν, παρ’ όλα αυτά, θα τολμήσετε να δρασκελίσετε την αυλόπορτα να γνωρίζετε ότι θα με βρείτε κατά μέτωπον ΑΝΑΧΩΜΑ, ως εποίησαν χρυσά παραδείγματα της Εκκλ.Ιστορίας π.χ. Ιερός Χρυσόστομος έναντι Αυτοκράτειρας Ευδοξίας, Άγιος ΑμβρόσιοςΜεδιολάνων κατά Θεοδοσίου κ.λπ.

Είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ, διότι θέσατε από μόνοι σας τον εαυτόν σας εκτός Εκκλησίας ή μάλλον τοποθετείσθε εχθρικά προς Αυτήν».

Δείτε την ανάρτηση:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA