Μενού
Ο Αρχιμανδρίτης της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως, πατέρας Σεραφείμ
Ο Αρχιμανδρίτης της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως, πατέρας Σεραφείμ | (Glomex / Mega TV)
  • Α-
  • Α+

Ο Αρχιμανδρίτης της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως, πατέρας Σεραφείμ, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια με 176 θετικές ψήφους, στη Βουλή, επιδώθηκε σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega. 

Ο ιερέας αναρωτήθηκε αρχικά αν «θέλουμε να γίνουμε γονείς ή ιδιοκτήτες;» και είπε πως: «Δεν θέλουμε να δώσουμε αγάπη για την αγάπη, αλλά για τα δικά μας θέλω» και επανέλαβε ότι «Δεν μπορεί να υπάρχει οικογένεια ανάμεσα σε δύο γυναίκες, γιατί δεν παράγουν γένος».

Ακολουθήστε τώρα τον καινούργιο λογαριασμό του Reader στο Instagram

Ο πατέρας Σεραφείμ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «ευθύνεται για την αμάθεια της ελληνικής γλώσσας», ο Αρχιμανδρίτης της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως, άσκησε κριτική και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «αυτός ο νόμος έγινε για τον εγωισμό του ξανθομπούμπουρα».

«Πιστεύετε πως οι ομοφυλόφιλοι θα θυσιάσουν την Ίμπιζα και την Μύκονο για να γίνουν γονείς;» είπε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA