Μενού
Στρατιωτική παρέλαση
Στρατιωτική παρέλαση | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Προετοιμασίες είναι σε εξέλιξη για τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου.

Παρότι δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ώρα έναρξης της παρέλασης, πιστεύεται πως θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί, όπως γίνεται όλα τα τελευταία χρόνια.

Αναμένονται και οι ανακοινώσεις από την πλευρά της Τροχαίας σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα.

Σημειώνεται, πάντως, πως τα μέτρα της αστυνομίας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα. 

Πώς θα τιμήσει η Θεσσαλονίκη την 25η Μαρτίου

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη η μαθητική παρέλαση αναμένεται να αρχίσει στις 12:15. 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

  • Ώρα 11.00΄: Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Αχειροποιήτου, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Φιλόθεου.
  • Ώρα 11.30΄: Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού από: τον εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτές (ως εκπροσώπους κομμάτων που εκπροσωπούνται νόμιμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο), τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γενικούς Προξένους, τον Στρατηγό Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, Πρυτάνεις, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Θεσσαλονίκης, τους Προέδρους Ενώσεων Αποστράτων, τους Προέδρους Αντιστασιακών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και λοιπών εκπροσώπων Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι
  • Ώρα 12.15΄: Παρέλαση αντιπροσωπευτικών μαθητικών, πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου με κατάληξη τον Λευκό Πύργο.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.