Μενού
Παρέλαση για την 25η Μαρτίου υπό βροχή
Παρέλαση για την 25η Μαρτίου υπό βροχή | EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, εξπρές αυτή τη φορά, πλήττει περιοχές της χώρας από το πρωί. Ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι και αύριο το μεσημέρι, ενώ από το Σάββατο και όλο το τριήμερο της 25ης Μαρτίου θα υπάρξει νέα επιδείνωση, σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά στοιχεία του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία του μετεωρολόγου, ένα βαρομετρικό χαμηλό από τα νότια τμήμα της Αδριατικής έχει αρχίσει να πλήττει και την Ελλάδα, από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Βροχοπτώσεις σημειώνονται από το πρωί σε περιοχές της χώρας και θα συνεχιστούν μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (20/3).

Η κακοκαιρία-εξπρές θα προκαλέσει βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στα ανατολικά, μέχρι να φτάσουν στα  δυτικότερα τμήμα του Αιγαίου.

Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε (σχετικά) υψηλά επίπεδα για την εποχή, ενώ από το βράδυ απαιτείται προσοχή, όπως είπε ο κ. Μαρουσάκης, στο Αιγαίο καθώς θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι. 

Ποιες περιοχές επηρεάζονται από την κακοκαιρία την Τετάρτη

Αύριο, θα πέσουν πολλές βροχές από την περιοχή της Πίνδου και πιο ανατολικά.

Καταιγίδες αναμένονται στη Χαλκιδική, τις Σποράδες την Εύβοια και τα ανατολικά ηπειρωτικά. 

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και την Αττική, ενώ θα αρχίσουν να εκτονώνονται προς το μεσημέρι από την περιοχή του Αιγαίου. 

Νέα κακοκαιρία το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Τις επόμενες μέρες αναμένεται σταθεροποίηση του σκηνικού του καιρού, αλλά από το Σάββατο χαλάει, εκ νέου, με τους εκδρομείς του τριημέρου της 25ης Μαρτίου να ταξιδεύουν με βροχές.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά στοιχεία, όλο το τριήμερο αναμένεται να περάσει από τη χώρα ένα νέο κύμα κακοκαιρίας. 

Οι παρελάσεις, όπως φαίνεται, θα γίνουν με ιδιαίτερα άστατο καιρό. Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται και στον νομό Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA