Μενού
opadiki_via
  • Α-
  • Α+

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας το μεσημέρι της Τετάρτης (03/04) όταν η άγρια συμπλοκή ανήλικων κατέληξε στο μαχαίρωμα τριών ατόμων.

Έφηβοι χτυπούσαν βάναυσα ο ένας τον άλλον, ενώ ένας μαθητής έπεσε στο έδαφος και ανήλικοι συνεχίζουν να τον ξυλοκοπούν.

Σε άλλο σημείο της πλατείας Σαρόκο στην Κέρκυρα, ανήλικοι έσπρωξαν ένα αγόρι, που έχασε την ισορροπία του και χτύπησε στο πεζούλι.

Κορίτσια αντάλλαζαν γροθιές, την ίδια στιγμή που ανήλικοι περαστικοί προσπαθούσαν να χωρίσουν τα παιδιά.

Η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου όταν ένας 17χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν 14χρονο και έναν 17χρονο, που προσπάθησαν να βοηθήσουν έναν μικρότερο μαθητή.

Μαχαιριά δέχθηκε και ένας 50χρονος περαστικός που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη.

Κέρκυρα: Μαχαιρώθηκαν παιδιά

Οι δύο ανήλικοι τραυματίες μεταφέρθηκαν με τραύματα στον μηρό, τα πλευρά και τα χέρια στο νοσοκομείο του νησιού.

Σύμφωνα με το Mega, μάλιστα, ο 17χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στα Ιωάννινα για να υποβληθεί σε αγγειογραφία.

Κέρκυρα: Τι λέει ο πατέρας τραυματία

«Έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Στο πλευρό του ήταν η οικογένειά του. Ο γιος μου δεν γνώριζε καν τον δράστη, απλά ήταν η λάθος στιγμή να το πω; Πέρναγε από το σημείο, είδε παιδιά, έναν να κρατάει μαχαίρι να απειλεί και επενέβη», είπε ο πατέρας του παιδιού στο Mega.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος δράστης συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA