Μενού
kerkyra epeisodio
Συμπλοκή νεαρών στην Κέρκυρα | corfutvnews.gr
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (03/04) στην πλατεία Σαρόκο στο κέντρο της πόλης, όταν ένας νεαρός μαχαίρωσε τρία άτομα.

Σε βίντεο που παρουσιάζει το corfutvnews.gr, φαίνεται καρέ - καρέ η άγρια επίθεση σε ανήλικο με μπουνιές και κλωτσιές αλλά και με μαχαίρι, από 17χρονο δράστη.

Το θύμα της επίθεσης κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων καθώς η κατάσταση του έχριζε περαιτέρω εκτίμησης από αγγειοχειρούργο, λόγω του τραύματος που φέρει στο μηρό.

Στο Νοσοκομείο φρουρούμενος βρίσκεται και ο 17χρονος δράστης.

Κέρκυρα: Το χρονικό του επεισοδίου

Το περιστατικό βίας με μαχαιρώματα στην Κέρκυρα ξεκίνησε όταν ένας 17χρονος τραυμάτισε δύο ανήλικους και έναν 49χρονο, θεωρώντας πως είχαν προσβάλλει συγγενικό του πρόσωπο.

Ο διαπληκτισμός μετατράπηκε γρήγορα σε συμπλοκή με αποτέλεσμα να δράστης να δεχθεί χτυπήματα από τους συγκεντρωμένους. Εκείνη τη στιγμή έκανε χρήση σουγιά που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον συνομήλικό του, έναν 14χρονο αλλά και έναν ενήλικα 49 ετών που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο ανήλικοι παρέμειναν για νοσηλεία ενώ στον ενήλικο δόθηκε εξιτήριο αφού ο τραυματισμός του ήταν επιπόλαιος.

Ο δράστης, παρόλο που απομακρύνθηκε από το σημείο του συμβάντος, συνελήφθη από την αστυνομία, οι αξιωματικοί της οποίας τον μετέφεραν τελικά στο νοσοκομείο αφού δήλωσε ότι είχε τραυματιστεί στη συμπλοκή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA