Μενού
Περιπολικό στην Κέρκυρα
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Κέρκυρα | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Δικογραφία για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης κατά συρροής και κατ' εξακολούθηση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σχηματίστηκε σε βάρος του 17χρονου που κατηγορείται πως προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο στην Κέρκυρα.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 15:00 στον εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ το συμβάν στην Κέρκυρα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ο ανήλικος μαχαίρωσε –μετά από διαπληκτισμό– τρία άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς, αρχικά επιχείρησε με το μαχαίρι,να κτυπήσει μια 19χρονη, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, στην προσπάθεια της να τον ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια εξελίχθηκε το αιματηρό συμβάν με τον 14χρονο, τον άλλο 17χρονο και τον 49χρονο ιταλικής καταγωγής, ο οποίος έσπευσε στο σημείο για βοήθεια.

Κέρκυρα: Καρέ - καρέ η στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι σε νεαρό

Σε βίντεο που παρουσιάζει το corfutvnews.gr, φαίνεται καρέ - καρέ η άγρια επίθεση σε ανήλικο με μπουνιές και κλωτσιές αλλά και με μαχαίρι, από 17χρονο δράστη.

Το θύμα της επίθεσης κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων καθώς η κατάσταση του έχριζε περαιτέρω εκτίμησης από αγγειοχειρούργο, λόγω του τραύματος που φέρει στο μηρό.

Στο Νοσοκομείο φρουρούμενος βρίσκεται και ο 17χρονος δράστης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA