Μενού
Φοιτητές γράφουν τα ονόματα των νεκρών από τα Τέμπη
Φοιτητές γράφουν τα ονόματα των νεκρών από τα Τέμπη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πατέρας θύματος στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη είπε ότι μετά το σβήσιμο των ονομάτων μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη «με πήρε τηλέφωνο ο Χάρης Δούκας, μου ζήτησε συγγνώμη και πρότεινε να κάνει κάτι σαν μνημείο στο πάρκο Ελευθερίας».

«Δεν ήταν δικιά του απόφαση ούτε δικιά του εντολή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1.

«Υποκλίνομαι στα παιδιά που πήραν την πρωτοβουλία να γράψουν τα ονόματα μπροστά απ' το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη και ζήτησα να γράψω το όνομα του γιου μου», υπογράμμισε στη συνέχεια ο Παύλος Ασλανίδης.

«Ήμουν από τους λίγους συγγενείς εκεί καθώς οι περισσότεροι ήταν στο μνημόσυνο. Πρώτα θα δικαιωθεί το παιδί μου και μετά θα πάω στο σημείο της τραγωδίας», τόνισε ο πατέρας θύματος στα Τέμπη.

Για το μπάζωμα του σημείου της τραγωδίας ανέφερε: «Η λογική εξήγηση είναι ότι κάτι κρύβανε, κάτι είχε η εμπορική αμαξοστοιχία, το μπάζωσαν για να κρύψουν την παράνομη μεταφορά φορτιού».

Στη συνέχεια είπε ότι τόσους μήνες οι γονείς και οι συγγενείς των θυμάτων βρίσκουν εμπόδια και πρόσθεσε: «Ότι έκανε η δικαιοσύνη το έκανε μετά από πίεση των γονέων. Η δικαίωση θα είναι να σωθούν οι επόμενοι να σταματήσει η βουλευτική ασυλία και να καταλογιστούν οι ευθύνες».

«Χειρότερη από την δολοφονία είναι η βαρβαρότητα με την οποία φέρθηκαν στις σορούς των παιδιών μας», σημείωσε ο Παύλος Ασλανίδης.

«Δεν θέλουμε να επικοινωνήσει κανένας από τους υπευθύνους μαζί μας και ούτε το έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Αυτό που θέλω είναι να τιμωρηθούν με 57 φορές ισόβια οι 32 που κάλεσε ο ανακριτής», συμπλήρωσε ο πατέρας θύματος στα Τέμπη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA