Μενού
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
Πυροσβεστική στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη | EUROKINISSI / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

Άκρως καταγγελτικός εμφανίστηκε ο πατέρας θύματος στο δυστύχημα των Τεμπών, κάνοντας λόγο για «έγκλημα του αιώνα» και συγκάλυψη από πλευράς της κυβέρνησης.

Ο κ. Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε τον γιο του, μιλώντας στο OPEN με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το δυστύχημα την ερχόμενη εβδομάδα, ρωτήθηκε σχετικά με το πόρισμα-φωτιά για τα Τέμπη, όπου, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για αλλοίωση του σημείου, και επεσήμανε πως «οι συγγενείς τα γνωρίζουμε όλα αυτά εδώ και 6 μήνες. Όλα αυτά έγιναν με προσπάθειες των συγγενών, που έβαλαν δικούς τους πραγματογνώμονες». 

«Δυστυχώς», όπως συμπλήρωσε, «φτάσαμε στον χρόνο για να φανούν». Ακόμα, είπε πως «υπάρχουν και χειρότερα στοιχεία» και έκανε λόγο για ρήξη των μελών των θυμάτων στα μπάζα. 

«Έγινε η συγκάλυψη της συγκάλυψης στο έγκλημα του αιώνα» κατήγγειλε. «Δολοφόνησαν και  φέρθηκαν με βαρβαρότητα σε αθώα παιδιά. Σκοπός ήταν μόνο και μόνο να πάρουν τις εκλογές και να κρύψουν τι μετέφερε η εμπορική, που σύμφωνα με το χημείο του κράτους υπήρξε ξυλόλιο». 

Μετά την τοποθέτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Πέτσα, που εμφανιζόταν στην ίδια εκπομπή, ο κ. Ασλανίδης ξέσπασε σε βάρος της κυβέρνησης. 

«Κύριε Πέτσα, αφήστε την υποκρισία κατά μέρος είστε από τους 157 που απορρίψατε την πρόταση της αντιπολίτευσης για την προανακριτική επιτροπή. Όλα αυτά που λέτε τα ακούμε βερεσέ. Είστε και εσείς εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας, όλη η κυβέρνησή σας. Αυτά τα υποκριτικά… Δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ούτε τα παιδιά σας χάσατε εκεί, ούτε τα πετάξανε μέσα στα μπάζα. Και έχω να κάνω μια πρόταση στον κ. Φλωρίδη (σ.σ. ο υπουργός Δικαιοσύνης). Ψάχνει η χώρα να κάνει τα δικαστήρια στη Λάρισα. Ας τα κάνει στην τηλεδιοίκηση στο κτίριο, που πετάξατε και τα υπολείμματα των παιδιών μας, εκεί μέσα να σας βάλουνε, εκεί μέσα να δικαστείτε όλοι σας. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ, σταματήστε την υποκρισία. Κάνατε την εξεταστική για να αθωώσετε τον Καραμανλή. Μην μας κοροϊδεύετε τώρα. Και μόλις βγήκανε τα στοιχεία που σας ζήτησε ο εφέτης ανακριτής της Λάρισας να σας στείλει, την κλείσατε άρον άρον την υπόθεση για να μην βγουν στη φόρα αυτά. Σταματήστε το δούλεμα. Φιμώσατε τα μεγάλα κανάλια, 10 μήνες δεν ασχολήθηκε κανένας».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA