Μενού
Ομάδα ΔΡΑΣΗ
Αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
  • Α-
  • Α+

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 25 προσαγωγές ατόμων στην Πάτρα, τα οποία φέρονται να προκάλεσαν φθορές σε αστικά λεωφορεία, να διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων και να επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία δέχθηκε κλήση από το αστικό ΚΤΕΛ, καθώς νεαρά άτομα φέρονται να βγήκαν από το πρώην παράρτημα και έγραψαν συνθήματα σε λεωφορεία υπέρ αντιεξουσιαστή, ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση.

Με την εμφάνιση των αστυνομικών νεαρά άτομα πέταξαν αντικείμενα προς την πλευρά των ένστολων, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση για λίγα λεπτά.

Πάτρα: Τα ευρήματα στο παράρτημα

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση στη συνέχεια, παρουσία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο κτίριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου Πατρών, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν, μεταξύ άλλων, ρόπαλα, στουπιά, άδεια μπουκάλια, δοχεία με υπολείμματα βενζίνης και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA