Μενού
revengeporn
  • Α-
  • Α+

Φρικτές λεπτομέρειες μιας ακόμα υπόθεσης revenge porn έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για μια 20χρονη από την Πιερία η οποία τα τελευταία 6 χρόνια ζει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς από την ηλικία των 14 ετών δέχεται απειλές, σε καθημερινή βάση, από έναν συγχωριανό της.

Ο άνδρας είναι 8 χρόνια μεγαλύτερος της γυναίκας και σύμφωνα με την καταγγελία, την απειλεί την τελευταία 8ετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στην αρχή η 14χρονη αντάλλασσε φιλικά μηνύματα με τον άνδρα, μέσω social media, ωστόσο εκείνος άλλαξε στάση και η ίδια του ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται.

Τότε ο 22χρονος άρχισε να απειλεί την 14χρονη πως θα την ξεφτιλίσει στο χωριό και ότι αν δεν του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της, θα την έβρισκε και θα την βίαζε.

Revenge porn: Έφτιαξε ψεύτικο προφίλ

Η 14χρονη φοβήθηκε και υπέκυψε, ενώ ο 22χρονος έφτιαξε ψεύτικα προφίλ στα social media με το όνομά της και δημοσίευε τις προσωπικές της φωτογραφίες που του έστελνε.

Η νεαρή ενημέρωσε τους γονείς της και απευθύνθηκαν στις Αρχές. Να σημειωθεί ότι 28χρονος σήμερα άνδρας έχει καταδικαστεί 3 φορές πρωτόδικα, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο Εφετείο και ο ίδιος συνεχίζει να απειλεί μέχρι και σήμερα την 20χρονη, καθώς παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους που του έχουν τεθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA