Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Έρευνες της ΕΛΑΣ | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
  • Α-
  • Α+

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στον Πόρο και σύμφωνα με πληροφορίες του Star ερευνάται το ενδεχόμενο αν πρόκειται για την αγνοούμενη Σταυρούλα από την Κυψέλη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η σορός εντοπίστηκε τρεις μέρες μετά τη φερόμενη ημερομηνία εξαφάνισης της Σταυρούλας και εξετάζεται αν πρόκειται για εκείνη.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης ότι το πτώμα «ήταν στα αζήτητα καθώς κανείς δεν είχε δείξει ενδιαφέρον».

Στο Star τονίστηκε χαρακτηριστικά ότι στη σορό υπάρχουν ευρήματα, που «δείχνουν» προς την αγνοούμενη Σταυρούλα.

Μυστήριο με τη Σταυρούλα

Πυκνώνει το μυστήριο της εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη. Η γυναίκα εξαφανίστηκε από την περιοχή και η συγκάτοικος άργησε να κάνει τη δήλωση στην αστυνομία, με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να έχουν αναλάβει την έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Η ΕΛΑΣ στέκεται στη μαρτυρία της συγκατοίκου που ισχυρίστηκε ότι τηλεφώνησε στην Σταυρούλα ένας «Γιώργος» ενώ μάρτυρες λένε πως η γυναίκα έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να την ακολουθεί η συγκάτοικός της, σύμφωνα με το MEGA.

Η συγκάτοικος είχε προστριβές με την Σταυρούλα για οικονομικά θέματα, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει απτά στοιχεία πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. 

Την ίδια στιγμή, έχει δοθεί εντολή για άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηλεφώνησε κάποιος στη Σταυρούλα και αν είχε τηλεφωνικές επαφές η συγκάτοικός της. 

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η ΕΛΑΣ εξετάζει σοβαρά η Σταυρούλα να αυτοκτόνησε. Υπενθυμίζεται πως η συγκάτοικος της Σταυρούλας έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στο Ανθρωποκτονιών. 

Η αυτοχειρία της φίλης της

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2022, η 44χρονη φίλη της Σταυρούλας αυτοκτόνησε στην Κυψέλη. Η γυναίκα βρέθηκε στο οδόστρωμα σοβαρά τραυματισμένη αφού πρώτα φέρεται να αυτοτραυματίστηκε με κουζινομάχαιρο και να έπεσε από το μπαλκόνι. Τότε βρέθηκε σημείωμα που έγραφε «λυπάμαι δεν αντέχω άλλο τη ζωή μου». Από την έρευνα της ΕΛΑΣ δεν είχαν βρεθεί ίχνη εγκληματικής ενέργειας. 

Τότε, στα πλαίσια της έρευνας είχε κληθεί να καταθέσει η Σταυρούλα και είχε ισχυριστεί πως γνωρίζονταν αλλά δεν είχαν στενές φιλικές σχέσεις.

Επίσης, είπε πως η 44χρονη είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που δεν είχε επιβεβαιώσει κάποιος από τους 12 μάρτυρες της υπόθεσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA