Μενού
sxoleia
Επιστροφή στα σχολεία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Επειδή το Πάσχα είναι κινητή γιορτή με αποτέλεσμα οι ημερομηνίες να αλλάζουν κάθε χρόνο αρκετοί είναι οι γονείς, αλλά και οι μαθητές που ενδιαφέρονται να μάθουν για το πότε θα κλείσουν τα σχολεία. Αξιο αναφοράς είναι ότι οι διακοπές του Πάσχα για τους μαθητές διαρκούν δύο εβδομάδες, τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το Πάσχα πέφτει φέτος στις 5 Μαΐου 2024, και τα σχολεία κλείνουν την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Συγκεκριμένα, φέτος θα κλείσουν στις 26 Απριλίου 2024, και θα ανοίξουν μετά το Πάσχα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Πανελλήνιες 2024: Ξεκινούν στις 31 Μαΐου

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μαθητές των Γενικών Λυκείων, ημερήσιων και εσπερινών, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.  Ταυτόχρονα, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν πρώτη μέρα την Πέμπτη 30 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη: Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα για ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ειδικά μαθήματα

Όσον αφορά την υγειονομική εξέταση  και την πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για τις σχολές φυσικής αγωγής (ΤΕΦΑΑ), αυτή θα έχει ως προθεσμία διεξαγωγής το διάστημα από τις 17 Ιουνίου μέχρι και τις 28 Ιουνίου 2024. 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA