Μενού
Facebook
Facebook | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μήνυμα με τίτλο «Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας» εμφανίζεται τα τελευταία λεπτά σε όλους όσοι προσπαθούν, μάταια, να εισέλθουν στους λογαριασμούς τους.

Επιπλέον, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει τους χρήστες ότι «προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».

facebook minima.jpg

Facebook: Μπλακ άουτ

Σοβαρά προβλήματα σε Facebook, Messenger και Instagram έχουν σημειωθεί τα τελευταία λεπτά. Το downdetector.gr επιβεβαιώνει το γεγονός ότι έχουν «πέσει» οι μεγάλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί ότι χιλιάδες αναφορές για σοβαρά προβλήματα στο Facebook έχουν κοινοποιηθεί και στο Twitter.

Χρήστες από την Ισπανία, τη Μαλαισία, την Αγγλία, την Τουρκία και την Ινδία, μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνουν ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Facebook και το Instagram.

Facebook: «Έπεσε» μετά τις 17:15

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών, αναφέρει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί καν στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχικά, λίγο μετά τις 17:15 το Facebook, το Messenger και to Instagram «πέταξαν» εκτός τους χρήστες και στη συνέχεια στην προσπάθειά τους να εισέλθουν και πάλι, άπαντες λάμβαναν ειδοποίηση για σφάλμα σύνδεσης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA