Σε κατάσταση σοκ είναι ο 54χρονος οδηγός του ΟΑΣΘ, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα νεαρών ατόμων, εντός του λεωφορείου, το βράδυ του Σαββάτου (18/11).
Όπως έχει γίνει γνωστό από την ΕΡΤ, ο οδηγός του λεωφορείου ξυλοκοπήθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα λόγω μίας παρατήρησης που έκανε στους επιβαίνοντες, γιατί έκαναν πολλή φασαρία.
Ειδικότερα, το θύμα ζήτησε από μία ομάδα περίπου 20 νεαρών να ησυχάσουν, αφού υπήρχαν πολλά παράπονα από τους άλλους επιβάτες, και εκείνοι σταμάτησαν, πρόσκαιρα.
Όταν έφτασαν στον τερματικό σταθμό, όμως, τον προσέγγισαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και το σώμα. Σύμφωνα με συνάδελφό του, εκτός από τα χέρια τους χρησιμοποίησαν και κάποιο αντικείμενο, σαν «λαστιχένιο γκλομπ».
Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί ο 54χρονος σοβαρούς τραυματισμούς στο πρόσωπο, με το ίδιο άτομο να αναφέρει πως «έχει παραμορφωθεί», αλλά και στο σώμα. Φέρει σοβαρό κάταγμα στη μύτη, εκδορές, αμυχές και πολλούς μώλωπες.
Μετά την επίθεση, ο ίδιος ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Πλέον έχει πάρει εξιτήριο.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.