Μέτριος, σε ένταση, σεισμός στα Χανιά καταγράφηκε στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας (20/5). Σύμφωνα με το σύστημα ενημερώσεων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η αρχική ένταση της δόνησης ήταν στα 3,4 Ρίχτερ.
Ωστόσο, μετά από αναθεωρημένη εκτίμηση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η ένταση του σεισμού ανήλθε στα 3,6 Ρίχτερ.
Το εστιακό βάθος του σεισμού στα Χανιά ανέρχεται στα 14,4 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του εντοπίζεται 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Φαλασάρνων, κοντά στον Κίσσαμο Χανίων.

- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.