Ένα σοβαρό τροχαίο κατά το οποίο ανετράπη και έπεσε μέσα σε κανάλι με νερό ένα βυτιοφόρο σημειώθηκε σήμερα (19/8) τις πρωινές ώρες στην Ε.Ο. Σερρών - Νιγρίτας.
Ο οδηγός του βυτιοφόρου, για απροσδιόριστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο του ογκώδους οχήματος με αποτέλεσμα την ανατροπή του σε αρδευτικό κανάλι πριν το Σωφρονιστικό κατάστημα Νιγρίτας.
Άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του βυτιοφόρου το οποίο είχε φορτίο με λύματα, ο οποίος έχοντας τις αισθήσεις του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, κατά την ΕΡΤ.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.