Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι διακοπές του Πάσχα για τους μαθητές διαρκούν δύο εβδομάδες, τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ωστόσο επειδή το Πάσχα είναι κινητή γιορτή με αποτέλεσμα οι ημερομηνίες να αλλάζουν κάθε χρόνο.

Διαβάστε ακόμη: Δώρο Πάσχα 2024: Πότε καταβάλλεται στους εργαζόμενους - Πώς υπολογίζεται

Το Πάσχα πέφτει φέτος στις 5 Μαΐου 2024, και τα σχολεία κλείνουν την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Συγκεκριμένα, φέτος θα κλείσουν στις 26 Απριλίου 2024, και θα ανοίξουν μετά το Πάσχα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024. 

Πρεμιέρα στις 31 Μαΐου για τις Πανελλήνιες 2024

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μαθητές των Γενικών Λυκείων, ημερήσιων και εσπερινών, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.  Ταυτόχρονα, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν πρώτη μέρα την Πέμπτη 30 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη: Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα για ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ειδικά μαθήματα

Όσον αφορά την υγειονομική εξέταση  και την πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για τις σχολές φυσικής αγωγής (ΤΕΦΑΑ), αυτή θα έχει ως προθεσμία διεξαγωγής το διάστημα από τις 17 Ιουνίου μέχρι και τις 28 Ιουνίου 2024. 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA