Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ένα λευκό ΙΧ σκόρπισε τον πανικό στον Άλιμο. Στο τιμόνι βρισκόταν μια 60χρονη γυναίκα σε κατάσταση μέθης, η οποία έχασε τον έλεγχο και έπεσε διαδοχικά πάνω σε 11 παρκαρισμένα οχήματα.
Οι κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι στους δρόμους: «Άκουγα τα 'μπαμ' όπως έβρισκε στα αυτοκίνητα». Η 60χρονη επιχείρησε να εγκαταλείψει το σημείο, με αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουνς πως «πήγε να το σκάσει».
Γείτονες έτρεξαν να την εμποδίσουν μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Στο αλκοτέστ επιβεβαιώθηκε πως ήταν μεθυσμένη. Η οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το πιο εξοργιστικό ήταν πως δεν έδειξε καμία απολύτως συναίσθηση του κινδύνου που προκάλεσε, τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Σιγά, τι έκανα».
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.