Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στους Καταρράκτες της Νέδας, όπου ένα παιδί περίπου 10 ετών έπεσε σε χαράδρα βάθους άνω των 25 μέτρων.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το παιδί βρισκόταν σε μονοπάτι της περιοχής όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να γλίστρησε και να καταλήξει στη χαράδρα.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τον απεγκλωβισμό του 10χρονου από το δύσβατο σημείο. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται και του παρέχεται ιατρική φροντίδα.
Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ αναμένονται νεότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παιδιού.
Το νέο περιστατικό προκαλεί προβληματισμό για την ασφάλεια στην περιοχή, καθώς σημειώνεται περίπου ενάμιση χρόνο μετά την τραγωδία του Μαΐου του 2025, όταν ένα 4χρονο αγόρι είχε χάσει τη ζωή του έπειτα από πτώση στο ίδιο σημείο.
Το δυστύχημα εκείνο είχε αναδείξει ζητήματα σχετικά με την επικινδυνότητα των μονοπατιών και τα μέτρα προστασίας των επισκεπτών στη δημοφιλή αλλά δύσβατη περιοχή.
- Το απόκοσμο οδικό πέρασμα μέσα από τα σύννεφα: Αυτός είναι ο ψηλότερος ασφαλτωμένος δρόμος στην Ελλάδα
- Ο στρατηγός που έχασε τον γιο του και απειλεί να γκρεμίσει τον Νετανιάχου από την εξουσία
- Ο «διπλός πράκτορας» Ακριβογιάννης, η CIA, το μετεμφυλιακό κράτος και η Δίκη των Αεροπόρων
- Καύσωνας διαρκείας «ψήνει» τη χώρα: Πού θα φτάσει τους 42 βαθμούς – Οι πιο δύσκολες ημέρες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.