Ένας παράταιρος τραυματισμός γυναίκας σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας επί της Πατησίων, όταν ο σταυρός από ένα φαρμακείο αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η φωτεινή ταμπέλα αποσπάστηκε για απροδιόριστο λόγο από την πρόσοψη, χτυπώντας τη γυναίκα που περνούσε από το σημείο.
Άμεσα κλήθηκε και μετέβη στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε με τραύματα στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.