Μενού
Αστυνομία στο Παλαιό Φάληρο
Αστυνομική επιχείρηση στο Παλαιό Φάληρο | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Νέες πληροφορίες για το μυστήριο με το κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο, όπου μέσα εντοπίστηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και ένα κράνος, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τα όπλα, το μπιτόνι και το κράνος εντοπίστηκαν μέσα στην καμπίνα των επιβατών, και όχι στο πορτ μπαγκάζ. Μάλιστα, το αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο φέρεται είχε κλαπεί στις 16 Σεπτεμβρίου από την περιοχή της Νέας Ιωνίας και ήταν παρκαρισμένο στο ίδιο σημείο τον τελευτάιο μήνα.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι ο στόχος της επίθεσης, καθώς στην ευρύτερη περιοχή δεν έμενε κάποιος αξιωσημείωτος από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος. Άξιο αναφοράς είναι ότι στο ίδιο σημείο, το καλοκαίρι του 2018, είχε σημειωθεί δολοφονία «ανθρώπου της νύχτας».

Παλαιό Φάληρο: Το χρονικό

Ο συναγερμός για το αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο σήμανε για πρώτη φορά σήμερα το μεσημέρι (24/11), όταν στο όχημα βρέθηκε όπλο τύπου καλάσνικοφ και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς και για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών και των κινήτρων τους πίσω από τη συγκέντρωση του οπλισμού.

Το απόγευμα της Παρασκευής (24/11) η ΕΛΑΣ μετέβη στο Παλαιό Φάληρο, όπου πήρε το ύποπτο αυτοκίνητο και το μετέφερε στα εγκληματολογικά εργαστήριά της, προκειμένου να εξετάσουν εάν υπάρχουν τυχόν αποτυπώματα και βιολογικό υλικό.

Οι αστυνομικοί, την ίδια ώρα, συλλέγουν μαρτυρίες από κατοίκος της περιοχής, μηπώς είχαν αντιληφθεί κάποια ύποπτη κίνηση τις τελευταίες ημέρες, ενώ τους υποδεικνύουν και φωτογραφίες υπόπτων. Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA