Στο «κόκκινο» βρίσκεται η κίνηση στους δρόμους στην Αθήνα μετά την πρωινή βροχή, ενώ ο Κηφισός «φράκαρε» για μία ακόμα φορά, καθώς νωρίτερα σημειώθηκε καραμπόλα τριών οχημάτων στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος των Αγίων Αναργύρων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφεται από νωρίς στον Κηφισό, ιδιαίτερα, από την Αττική Οδό μέχρι του Ρέντη στην κάθοδο και από από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια στην άνοδο, ενώ νωρίτερα σημειώθηκε και καραμπόλα τριών οχημάτων στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύφος των Αγίων Αναργύρων.
Κίνηση συναντούν οι οδηγοί κατά τμήματα στην Κηφισίας προς Αθήνα, στη Μεσογείων προς το κέντρο της πόλης, στην ανηφόρα του Καρέα προς Κηφισίας και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου.

Η εταιρεία της Αττικής Οδού προειδοποιεί για καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
- 25΄-30΄ από Φυλής έως Κηφισίας,
- 20΄-25΄από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας.
Καθυστερήσεις καταγράφονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
- 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία,
- 15΄-20΄ από Ανθούσα έως Κηφισίας,
- 15΄-20΄ Περιφ.Υμηττού Αγ. Παρασκευή-Κηφισίας.
- «Ξέφυγαν οι Έλληνες»: To οργισμένo δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας για τους Patriot στην Κάρπαθο
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
- Η άγνωστη «θειούλα» που βγήκε φωτογραφία με όλους τους σταρ του Χόλιγουντ, και μιλάμε κυριολεκτικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.