Στο Λαϊκό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο απεργός Πείνας Δημήτρης Οικονομόπουλος ο οποίος στέκεται στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο κ. Οικονομόπουλος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία (όπως φαίνεται και στο βίντεο λιποθύμησε) και αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα.
Αφού οι διασώστες διαπίστωσαν πως η κατάσταση της υγείας τους είναι απόλυτα ελεγχόμενη τον μετέφεραν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για εξετάσεις και παρακολούθηση.
Υπενθυμίζεται πως ο συνταξιούχος τραπεζικός Δημήτρης Οικονομόπουλος δεν είναι συγγενής θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, αλλά ένας άνθρωπος, (ο πρώτος) που θέλησε έμπρακτα να δείξει την αλληλεγγύη του στο αίτημα του Πάνου Ρούτσι για εκταφή της σορού του παιδιού του.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.