Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων μία 14χρονη που είχε βγει να πει τα κάλαντα.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, η 14χρονη βρέθηκε αναίσθητη και χτυπημένη στο κεφάλι από νοσηλεύτρια του Παίδων «Αγία Σοφία», η οποία τής έδωσε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε το ΕΚΑΒ.
Το παιδί μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ φέρει μεγάλο θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και μόλις ανέκτησε επίπεδο επικοινωνίας, έδωσε το τηλέφωνο του πατέρα της, στο οποίο απάντησαν η μητέρα με τα αδέλφια της.
Η 14χρονη έκανε εισαγωγή, έγιναν εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων είναι καλά. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει στο νοσοκομείο.
Παρότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για χτύπημα από αυτοκίνητο, πηγές από το υπουργείο Υγείας επισημαίνουν ότι από τη φύση του τραύματος εικάζεται ότι δεν πρόκειται για παράσυρση.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.