Στο Νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα νοσηλεύεται ένας 15χρονος από τη Λαμία, ο οποίος την Κυριακή (24/03) χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και στο σώμα, ύστερα από σπρώξιμο που δέχτηκε σε κατηφόρα από άλλον ανήλικο.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το περιστατικό διαδραματίστηκε στην οδό Εκκλησιών, λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ, όταν ο 15χρονος βγήκε από το σπίτι του, για να μεταβεί σε διπλανό μίνι μάρκετ.
Μεταξύ των δύο παιδιών φέρεται να υπήρξε φραστικό επεισόδιο και όταν ο 15χρονος γύρισε την πλάτη στον ανήλικο, εκείνος τον έσπρωξε απότομα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του πέφτοντας στο έδαφος.
Ο 15χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας και κρίθηκε η διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ο πατέρας του την επόμενη μέρα υπέβαλε έγκληση κατά του ανήλικου που αναζητείται από τις αρχές.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.