Μενού
salamina
Ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Η γυναίκα που οδήγησε και βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει τον 71χρονο γυναικοκτόνο στη Σαλαμίνα, μίλησε στο Star για την επικοινωνία που είχε με τον δράστη μετά τη δολοφονία της 43χρονης.

Η εν λόγω γυναίκα διατηρούσε επαφές τόσο με το θύμα όσο και με τον θύτη της γυναικτονίας στη Σαλαμίνα, και επικοινώνησε με τον καθ' ομολογίαν δράστη λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία.

«Ενστικτωδώς εκείνη την ημέρα τον παίρνω τηλέφωνο και του είπα τι έκανες εκεί ρε; Μου είπε, τι έκανα, τι έγινε. Όταν τού είπα ότι είναι νεκρή, μου είπε “ε πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη».

«Φοβήθηκα πολύ. Πήρα ξανά την αστυνομία και τους το είπα. Μου είπαν να απομακρυνθώ από το σπίτι και να πάω στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας και να τον πάρω και πάλι τηλέφωνο» ανέφερε στη συνέχεια.

«Τον πήρα πάλι τηλέφωνο. Μου είπε “την βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα πα πα πα. Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα. Έχω μαζί μου ένα 45αρι κι έξι, επτά σφαίρες. Όποιον βλέπω θα τους πάρει ο χάρος. Χαλάλι της, ας πάω και στο χώμα, ας πάω και στη φυλακή”» κατέληξε.

Πρόκειται για τη γυναίκα που, χάρη στην κλήση της στον 71χρονο γυναικοκτόνο, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το στίγμα από το κινητό του και να τον συλλάβει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA