Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα (14/1), στο σπίτι του στην Αθήνα, ένας 55χρονος εν ενεργεία Συνταγματάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς διαπιστώθηκε πως είχε στην κατοχή χιλιάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας.
Η σύλληψη του Συνταγματάρχη στην Αθήνα έγινε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατόπιν κοινής επιχείρησης με ξένες αστυνομικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Συνταγματάρχης είναι εν ενεργεία, περίπου 55 ετών, και η σύλληψή του, όπως ειπώθηκε, προέκυψε κατόπιν έρευνας και κοινής συνεργασίες με ξένες αστυνομικές υπηρεσίες.
Ο 55χρονος στρατιωτικός κατηγορείται για κατοχή, θα οδηγηθεί στο Στρατοδικείο, ενώ μετά τις σχετικές έρευνες θα διαπιστωθεί εάν διακινούσε το υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.