Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη της Ιωάννας Κολοβού και του γιου της, μετά από την επιχείρηση έξωσης που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (24/01) στου Ζωγράφου.
Σύμφωνα με τον 902.gr, η σύλληψη έγινε με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη.
Νωρίτερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίρες, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά στους κατοίκους που βρίσκονται έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου, οι οποίοι αντιδρούν στην νέα προσπάθεια έξωσης από το σπίτι της στην οδό Αβύδου 146.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο που βρίσκεται το σπίτι, ενώ το φορτηγό μαζεύει τα πράγματα της γυναίκας από το σπίτι.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.