Μενού
treno tempi
Τρένο στα Τέμπη | Eurokinissi/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

Υψηλή εγγύηση επιβλήθηκε σε έναν ακόμη κατηγορούμενο που απολογήθηκε σήμερα στην Ελληνίδα ευρωπαία ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία διενεργεί την κύρια ανάκριση για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717 που αφορούσε τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου.

Η εγγύηση ύψους 900.000 ευρώ επιβλήθηκε σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που επιβάλλεται τόσο υψηλή εγγύηση σε κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερα με εγγύηση 600.000 και 10.000 ευρώ αφέθηκαν δύο στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα, στον πρώτο κατηγορούμενο και στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ, επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τόσο στα συγκεκριμένα στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ όσο και στους υπόλοιπους κατηγηρούμενους, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι για τη μη ολοκλήρωση της σύμβασης 717, επιβλήθηκαν υπέρογκες εγγυήσεις που δεν μπορούν να αποπληρώσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA