Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης όταν ξέσπασε φωτιά σε υπόγειο χώρο που στεγάζει καφετέρια στη στοά που βρίσκεται στον αριθμό 61 της Αγίου Μελετίου στο κέντρο της Αθήνας.
Οι φλόγες και οι καπνοί έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική για τους περίοικους και χρειάστηκε να γίνουν απεγκλωβισμοί από κλιμακοφόρο όχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απεγκλωβίστηκαν τουλάχιστον δυο άτομα τα οποία αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία.
Αυτή την ώρα η κατάσταση είναι απολύτως ελεγχόμενη αλλά ο καπνός εξακολουθεί αν είναι έντονος στην περιοχή της Κυψέλης.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς πήραν μέρος 20 πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με πέντε οχήματα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.