Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη και δεύτερος αστυνομικός που «υπηρετούσε» στην ασφάλεια της Βουλής, η δεύτερη υπόθεση μετά τις αποκαλύψεις για τον 45χρονο.
Ο αστυνομικός έχει βγει σε διαθεσιμότητα με τη δικογραφία να βρίσκεται στη Βουλή.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο αστυνομικός της Βουλής συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Αγίας Παρασκευής κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.
Ειδικότερα, ένας υπαρχιφύλακας της Βουλής συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε η πρώην σύζυγός του το Σάββατο, στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα, την εξύβρισε και την απείλησε.
Έτσι προχώρησε στην καταγγελία του περιστατικού, υποβάλοντας μήνυση σε βάρος του αστυνομικού, ενώ ανέφερε ότι και το 2021 την είχε απειλήσει πιάνοντας την από το λαιμό.
Ο αστυνομικός της Βουλής αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.
- Πύρινος εφιάλτης στη Δυτική Αττική: Στην Αγία Σκέπη μπήκε η φωτιά – Νέο 112 για εκκενώσεις περιοχών
- Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου
- Τραγωδία στην Ψάθα: Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων
- Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τα σενάρια που διαψεύδονται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.